Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 455
Loading...

Системи приготування рівниці. Поняття про рівницю, рівничний асортимент. Системи приготування суканої та крученої рівниці, Порівняльна характеристика систем приготування рівниці Тема 6.2.Змішування та емульсування стрічок Мета змішування стрічок та рекомендації при змішуванні стрічок. Змішування стрічок на стрічкозмішувальних машинах типу «Меланжір». Емульсування стрічок у рівничному відділі, емульсуючи прилади. Норми розходу емульсії у рівничному відділі, рецепти емульсії.

Матеріали
Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
1 лабораторні заняття
1
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
2 лабораторні заняття
1
2
3
4
5
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60